Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

"Bebe" u Gacku

Povodom Dječije nedelje Udruženje "Bebe" je posjetilo Opštinu Gacko i tom prilikom razgovarali su sa zamjenikom načelnika Opštine gospodinom Radoicom Antunovićem. Gospodin Antunović je upoznat sa problemom sa kojim se susreću naši članovi i rekao da Opština Gacko izlazi u susret svima onima koji podnesu zahtjev, uz adekvatnu medicinsku dokumentaciju, za pomoć. Obećao je da će Opština Gacko i ubuduće pomagati svojim građanima da se ostvare kao roditelji.

IMG 20171004 120637

Warning: Parameter 2 to modChrome_artarticle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artarticle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36