Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

"Bebe" u Ljubinju

Povodom Dječije nedelje Udruženje "Bebe" je posjetilo i Opštinu Ljubinje i tom prilikom razgovarali su sa načelnikom Opštine Ljubinje gospodinom Darkom Krunićem. Gospodin Krunić je upoznat sa problemom sa kojim se susreću članovi ovog Udruženja i rekao je da će Opština Ljubinje u narednoj godini izdvojiti sredstva za pomoć porodicama sa problemom steriliteta sa teritorije Opštine Ljubinje u skladu sa njihovom mogućnostima. Dogovoreno je da se zajednički animiraju svi parovi koji imaju ovaj problem da krenu sa liječenjem.

I ovom prilikom pozivamo sve parove koji imaju problem steriliteta da se obrate u Udruženje "Bebe".

Warning: Parameter 2 to modChrome_artarticle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artarticle() expected to be a reference, value given in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/html/modules.php on line 36