Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/functions.php on line 194

Povelja za društveni rad Udruženju "Bebe"

Sinoć je na dobro poznatoj lokaciji uz Bilećko jezero počelo deveto izdanje muzičkog festivala „Lipa fest“, koji se ove godine organizuje u sklopu projekta „Kulturno –istorijsko naslijeđe, tradicija i običaji Stare Hercegovine“.

„Lipa fest“ organizuje Udruženje „Kulturni centar Bileće“, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović i Opštine Bileće.

Na otvaranju festivala predsjednik Udruženja „Kulturni centar Bileće“ Nebojša Rogan uručio je povelje za društveni rad i odgovornost prema zajednici kolektivima iz Hercegovine, Karate klubu „Hercegeovac“ iz Bileće, Udruženju za borbu protiv steriliteta „Bebe“ iz Trebinja i Srpskom kulturnom i prosvjetnom društvu „Prosvjeta“ iz Bileće, dok će plaketa predsjednici Republike Srpske biti naknadno uručena.

IMG 20190802 102838

Otvaranju festivala je prisustvovao i konzul Republike Srbije u Trebinju Nebojša Božić.

Lipa-911-560x420

„Lipa fest“ i ove godine ima humanitarni karakter, a svi zainteresovani i posjetioci svoje priloge mogu donirati Udruženju „Srbi za Srbe“ koji će biti usmjereni za pomoć djeci sa Kosova i Metohije.

HP, avgust 2019.