PRONATAL Repro, češka IVF klinika

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/udruzen2/public_html/templates/bebe2/functions.php on line 194

Полиција даровала Удружење „Бебе“

Припадници ПУ Требиње донирали су  данас 860 KМ  за куповину реагенса за „beta  HCG“ тест Удружењу породица са проблемима стерилитета „Бебе“ из Требиња.

Акција прикупљања новца била је добровољна, а у њој су учестововали припадници ПУ Требиње из цијеле источне Херцеговине.

Снежана Мисита предсједница Удружења „Бебе“ је рекла да је свака помоћ овом Удружењу добро дошла, а од донације припадника полиције корист ће имати стотину жена, уз наду да ће тест код свих стотину потврдити  трудноћу.

„Kрајем марта напунило се дест година од оснивања нашег Удружења, али због пандемије вируса корон јубилеј није обиљежен. До сада имамо 131 бебу, а очекујемо да ускоро будемо још богатији“, подсјетила је Мисита.

Начелник ПУ Требиње Синиша Лакета рекао је да је ријеч о добровољној акцији коју је  покренула ова управа.

„Гледао сам медијске извјештаје да је стопа наталитета у овом дијелу РС ниска, и као полицајац након 20 година рада сам примјетио да нас је у Херцеговини све мање. Запослени у нашој  управи су једногласно одлучили  да помоћ буде упућена онима који се највише боре за повећање наталитета, а то је Удружење „Бебе“. Њихов резултат и наш заједнички резултат је више беба и више грађана Српске“,  истакао је начелник ПУ Требиње.

Он је додао да се нада да ће сви „бета тестови“ потврдити трудноће код оних који се боре за потомство.

Хвала ПУ Требиње на донацији средстава за куповину реагенса за „beta  HCG“ тест.

 

bebe-slika-sajt-veca

Design by Ž