5. rođendan Udruženja

Udruzenje bebe rodjendan

Danas Udruženje „Bebe“ slavi svoj 5. rođendan. Osnovali smo Udruženje 25.03.2010.god. sa ciljem da pomognemo porodicama koje se suočavaju sa sterilitetom i da iste animiramo da krenu sa liječenjem. Prvo smo Udruženje ovakvog tipa u Bosni i Hercegovini, ali i u okruženju. Udruženje djeluje na teritoriji istočne Hercegovine, šest opština. Na samom osnivanju bilo je četiri bračna para da bi danas taj broj iznosio preko 150 bračnih parova. Možemo da se pohvalimo sa 49 naših beba koje su naš najveći ponos i podsticaj za dalju borbu. Na inicijativu našeg udruženja u Republici Srpskoj je odobren drugi postupak vantjelesne oplodnje o trošku Fonda zdravstvenog osiguranja prije 3 godine. Jedan od većih uspjeha Udruženja je i nabavka medicinskog aparata histeroskopa, koji je od velikog značaja za sve žene koje se liječe od steriliteta, ali i za sve ostale žene koje imaju ginekološke probleme. I ovom prilikom se zahvaljujemo Gradu Trebinju, M-telu, vinarima, privrednicima i svim ljudima humanistima koji su nam pomogli da kupimo ovaj aparat za trebinjsku bolnicu. Zahvaljujemo se svim našim prijateljima koji su uz nas od samog početka, kako moralno tako i materijalno, jer bez njih ne bismo opstali proteklih 5 godina. Nadamo se uspješnoj saradnji i u budućnosti. Zahvaljujemo se i našim prijateljima novinarima koji su nas podržavali u svakom bitnom trenutku.

Iskreno se nadamo da će vlast Republike Srpske ponovo prepoznati naš problem i odobriti i treći postupak vantjelesne oplodnje o trošku Fonda zdravstvenog osiguranja RS.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane parove da nam se pridruže u zajedničkoj borbi za potomstvo.

Udruženje nastavlja bitku za bebe sve dok postoji i jedan bračni par koji se bori sa sterilitetom.

Trebinje, 25.03.2015.god.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem