“BEBE” u Doboju

Udruženje “BEBE” uspješno je sprovelo humanitarnu akciju “Bebe bebama” tokom koje je prikupljena znatna količina dječije garderobe, kolica, krevetaca, igračaka… Prikupljena pomoć podijeljena je djeci sa poplavljenog područja grada Doboja.

Obradovali smo: članove “Udruženja djece i omladine sa posebnim potrebama” i “Udruženja višečlanih porodica”, kao i mališane koji su smješteni u Domu penzionera.

Posjetili smo i porodilište u Doboju te i njima uručili skromnu pomoć.

Umornoj ekipi udruženja “BEBE” osmijeh na lice je vratila malena Lara koja je rođena na dan poplave, kao i njena dvogodišnja sestra Elena.

Zahvaljujemo se gospodinu Željku Tanasijiću, komandiru policijske stanice Doboj i njegovim kolegama koji su nam pomogli u snalaženju kroz Doboj.

Takođe se zahvaljujemo gospodinu Jovu Joviću, koordinatoru za raseljena lica Doboja, i gospođi Mirjani Katanić koji su odvojili svoje dragocjeno vrijeme i proveli sa nama dan pomažući nam da pronađemo one kojima je pomoć potrebna.

Zahvaljujemo se našim članovima, kao i ostalim sugrađanima, koji su nas podržali u ovoj humanitarnoj akciji.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem