Donacija Bahceci BIH IVF centra “Bebama”

bahceci-bosna-ivf-center-01

​TREBINJE – Predstavnici klinike za vantjelesnu oplodnju Bahceci BiH IVF Centar poklonili su Udruženju porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ iz Trebinja donaciju u vrijednosti deset besplatnih pregleda za članice i članove Udruženja.

Klinika za vantjelesnu oplodnju Bahceci BiH IVF Centar prepoznala je rad i značajnu ulogu koje Udruženje “Bebe” ima na području regije Istočna Hercegovina, kao prvo udruženje ove vrste osnovano u Bosni i Hercegovini.

Predsjednica Udruženja “Bebe” Snežana Misita kazala je da je donacija Bahceci BiH IVF Centra od izuzetnog značaja za članice i članove Udruženja, s obzirom da je sve veći broj parova sa problemima steriliteta sa područja na kojem Udruženje djeluje. “Kada smo pokrenuli Udruženje prije četiri godine imali smo četiri bračna para, odnosno osam članova. Danas Udruženje broji 150 parova i porodica sa 46 beba koji dolaze sa područja Istočne Hercegovine,” naglašava Snežana Mista.

Iz Bahceci Centra poručuju da je rad Udruženja “Bebe” pozitivan primjer angažovanja lokalne zajednice u dobrovoljnoj pomoći parovimakoji se suočavaju sa problemom steriliteta. “Bahceci BiH IVF Centar je jedinstven po svom kadru i primjeni najnovijih tehnika i tehnologije u pružanju usluga brige o ženskom i muškom reproduktivnom zdravlju, te smo parovima, članovima Udruženja “Bebe” ovim putem željeli pružiti mogućnost pregleda u našoj klinici kako bi dobili stručno mišljenje naših doktora. Nadamo se da ćemo, kao i do sada, uspješno pomoći parovima koji se suočavaju s problemom steriliteta,” kazala je Indiana Husić-Šabanović, koordinatorica za odnose s pacijentima Bahceci BiH IVF Centra.

Predstavništvo renomirane turske klinike za vantjelesnu oplodnju Bahceci BiH IVF Centar otvoren je u Sarajevu prije dvije godine, a stručni tim Centra do danas je pomogao 150 parova da ostvare svoj san i postanu roditelji 200 beba.

BAHCECI BiH IVF Centar …gdje snovi postaju stvarnost…

​BAHCECI BiH IVF Centar je klinika za vantjelesnu oplodnju u Sarajevu. Prva Bahceci klinika otvorena je 1996. godine u Istanbulu, a danas svoje centre ima u osam zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

BAHCECI IVF Centri svoj uspjeh i kredibilitet grade kroz kontinuirani rast i usavršavanje stručnog osoblja kojeg čine 25 doktora specijalista i preko 150 članova osoblja, te primjene najnovijih tehnika i tehnologije u pružanju usluga brige o ženskom i muškom reproduktivnom zdravlju.

Kontakt za medije

Indiana Husić-Šabanović, Koordinatorica za odnose sa pacijentima i PR

Bahceci BiH IVF Centar

t. 387.33.420.194

m. 387.63.961.355

e. [email protected]

w. www.bahceci.com

f. www.facebook.com/bahceci.bh.ivf.centar

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem