Kupljen histeroskop za Opštu bolnicu Trebinje

Nakon dugogodišnje borbe Udruženje “BEBE” je uspjelo uz pomoć gradonačelnika Trebinja gospodina Slavka Vučurevića obezbijediti donatore za nabavku histeroskopa za trebinjsku bolnicu. Akciji se odazvao M:tel a.d. Banja Luka koji je većinski donator kao i vinari i mnogobrojni trebinjski privatnici i privrednici.

Nabavka histeroskopa je uspješno obavljena uz pomoć LUT GmbH iz Denzligena, Njemačka, 011 Medical Group d.o.o. iz Beograda i Derby Trade d.o.o. iz Brčkog.

Histeroskop je od velikog značaja za sve žene u Hercegovini, jer su do sada za preglede i operativne zahvate za koje se koristi pomenuti histeroskop išle u udaljene gradove Republike Srpske, ali i Republike Srbije.

Uz pomoć velikog stručnjaka dr Luke Anđelića iz Subotice, koji kao gostujući kadar obučava doktore u našoj bolnici, uspješno se obavljaju laparaskopske operacije, a od sada će se uporedo obavljati i histeroskopija.

Predaja histeroskopa će se obaviti 23.12. 2013.god. u 12h na Ginekološko-akušerskom odjeljenju Opšte bolnice Trebinje. Tom prilikom izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, gdin Đorđe Mišić i generalni konzul republike Srbije u Republici Srpskoj, gdin Vladimir Nikolić, uručiće histeroskop načelniku trebinjske ginekologije, prim.dr Branislavu Koziću.

Nakon uručenja i sterilizacije aparata, prvu histeroskopiju izvršiće dr Luka Anđelić uz asistenciju dr Ninoslava Ribića iz Beograda, koji su sa Udruženjem “BEBE” prošli čitav proces nabavke i pronalaženja najboljeg histeroskopa.

Nakon predaje histeroskopa na odjeljenju ginekologije, u hotelu Leotar biće upriličen koktel, dodjela zahvalnica svim zaslužnima za činjenicu da je histeroskop stigao u trebinjsku bolnicu.

Ovom prilikom još jednom se zahvaljujemo onima koji su prepoznali važnost nabavke histeroskopa:

– M:tel, a.d. Banja Luka

– Bonita d.o.o, Trebinje

– Vinarija “Korać”, Trebinje

– Vinarija “Sekulović”, Trebinje

– J.P. VODOVOD a.d. Trebinje

– KOMRAD d.o.o. Trebinje

– Konak “Aćimović”, Trebinje

– Podromi “Vukoje 1982”, Trebinje

– Podrum porodice Berak, Trebinje

– PROTO d.o.o. Trebinje

– Restoran “Tarana”, Trebinje

– Sindikalna organizacija Elektro-Hercegovine

– gdin Jovo Runjevac

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem