Kusturić: Helikopterski servis ne naplaćuje letove

Helikopterski servis

Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić rekao je u Jutarnjem programu RTRS-a da Helikopterski servis radi ozbiljan posao, da ne naplaćuje nijedan let, te da troškovi intervencija idu na teret budžeta ovog servisa.
Članovi Helikopterskog servisa Srpske ovog ljeta imaju pune ruke posla. Od 2008. godine, kada je Helikopterski servis osnovan, učestvovali su u pomaganju i otklanjanju svih nedaća koje su zadesile građane u Srpskoj, pomagali u određenim kriznim situacijama i u Federaciji BiH, imali niz intervencija…

Kusturić je podsjetio na česte medicinske evakuacije koje Helikopterski servis vrši, rekavši da su u posljednjih šest do sedam mjeseci izvršili oko 29 intervencija, a od 2014. godine više od 300.

Kusturić kaže da su i on i članovi Servisa srećni što mogu da pomognu u spašavanju života naših građana.

Kada je riječ o tome koje su intervencije najzahtjevnije, Kusturić kaže da su to u svakom slučaju intervencije na gašenju požara.

Za svoj dosadašnji rad, Helikopterski servis Republike Srpske odlikovan je Ordenom časti sa zlatnim zracima i Ordenom Miloša Obilića. Dobitnik je brojnih priznanja, plaketa i zahvalnica raznih institucija, privrednih subjekata, gradova i opština Republike Srpske.

Kusturić: Helikopterski servis ne naplaćuje letove (VIDEO)

Zahvaljujemo se Helikopterskom servisu RS i Vladi RS na dosadašnjoj pomoći i razumijevanju.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem