Najsavremenije laparoskopske operacije od sada i u JZU Bolnica Trebinje

laparoskopija

JZU Bolnica Trebinje nabavila je laparoskopski stub za hirurške grane medicine, najmodernije tehnologije, sa 4K HD rezolucijom, svjetski poznate marke OLYMPUS.

Sa zadovoljstvom obavještavamo javnost da je JZU Bolnica Trebinje nabavila najsavremeniji laparoskopski stub marke Olympus, koji će umnogome unaprijediti kvalitet operacija ali i kvalitet zdravstvene zaštite naših pacijenata.

Laparoskopski stub omogućava operacije minimalno invazivnim pristupom što omogućava brži oporavak pacijenata, kraći boravak u bolnici te povratak normalnom životu u najkraćem mogućem roku. Uz pomoć ove opreme hirurgu je omogućeno uočavanje i najmanje promjene u tkivu, mogućeg krvarenja te rane prevencije postoperativnih komplikacija ili njihovo svođenje na minimum.

Dr Luka Anđelić, specijalista ginekologije je juče prvi put izveo više složenih operativnih zahvata uz pomoć novog laparoskopskog stuba. Prim. dr Goran Vasić, specijalista opšte hirurgije, će takođe operativne zahvate žučne kese izvoditi uz pomoć novog laparoskopskog stuba. A u narednom periodu nas očekuje mnogo novih usluga iz oblasti hirurgije, na radost svih nas, a posebno zaposlenih na Odjeljenju za hirurgiju sa ortopedijom.

JZU Bolnica Trebinje u 2022. godini ima jasan cilj, a to je obnavljanje medicinske opreme, proširivanje dijapazona medicinskih usluga kao i nezaobilazna edukacija kadra.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem