Pismo zahvalnosti predsjedniku RS

Poštovani predsjedniče RS,

U ime Udruženja „Bebe“, odnosno svih bračnih parova koje mi predstavljamo kao i u moje lično ime, želimo da Vam se zahvalimo na beskrajnoj podršci koju godinama pružate svim parovima koji se bore sa sterilitetom. Posebno nas raduje saznanje da ste upravo, Vi, inicijator finansiranja trećeg pokušaja vantjelesne oplodnje u Republici Srpskoj i na tome smo Vam posebno zahvalni.

Iako je Republika Srpska, u poređenju sa drugim razvijenijim zemljama, mnogo manja, zahvaljujući Vašim vizijama i finansijskoj podršci možemo da se pohvalimo sa mnogobrojnim pravima, posebno iz oblasti reproduktivnog zdravlja zbog čega smo postali lider u BiH. Drago nam je pored svakodnevnih problema koje rješavate, ne zaboravljate ovu populaciju i što ste svakim svojim gestom uz sve bračne parove koji se godinama bore za potomostvo.

Vantjelesna oplodnja je mnogim parovima postala jedina šansa za potomstvo, a sada zahvaljujući i trećem pokušaju koji će finansirati Republika Srpska, mnogi parovi će moći da ostvare svoj dugo sanjani san. Hiljadita beba rođena vantjelesnom oplodnjom jeste podstrek i nada da se nikada ne odustane od borbe za potomostvo, a Vi ste prepoznali tu našu borbu i od srca Vam hvala na tome.

Osim toga, svim parovima veliko olakšanje i sigurnost uliva i zdravstvena ustanova „Mediko-S“ koji su zbog svog profesionalnog pristupa,sa doktoricom Sanjom Sibinčić na čelu, izrasli u kliniku za koju možemo sa pravom da kažemo da je jedna od najboljih u regionu. Posebno naglašavamo da je najveći broj djece porodica koje okuplja naše udruženje došlo na svijet upravo zahvaljujući stručnosti, posvećenosti i angažmanu cijelog Mediko S tima!

To je klinika koja je nastala, razvila se i rasla zajedno sa Republikom Srpskom, a nama beskrajno znači, jer svoju šansu da postanemo roditelji ne moramo da tražimo u inostranstvu, već nam je to omogućeno, upravo, u našoj republici.

Još jednom Vam hvala na svemu što ste učinili kada je u pitanju ova oblast, jer su djeca, odnosno mladi naraštaji najbolje što Republika Srpska ima.

S poštovanjem,

Udruženje “Bebe”

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem