Policija darovala Udruženje „Bebe“

Pripadnici PU Trebinje donirali su danas 860 KM za kupovinu reagensa za „beta HCG“ test Udruženju porodica sa problemima steriliteta „Bebe“ iz Trebinja.

Akcija prikupljanja novca bila je dobrovoljna, a u njoj su učestovovali pripadnici PU Trebinje iz cijele istočne Hercegovine.

Snežana Misita predsjednica Udruženja „Bebe“ je rekla da je svaka pomoć ovom Udruženju dobro došla, a od donacije pripadnika policije korist će imati stotinu žena, uz nadu da će test kod svih stotinu potvrditi trudnoću.

„Krajem marta napunilo se dest godina od osnivanja našeg Udruženja, ali zbog pandemije virusa koron jubilej nije obilježen. Do sada imamo 131 bebu, a očekujemo da uskoro budemo još bogatiji“, podsjetila je Misita.

Načelnik PU Trebinje Siniša Laketa rekao je da je riječ o dobrovoljnoj akciji koju je pokrenula ova uprava.

„Gledao sam medijske izvještaje da je stopa nataliteta u ovom dijelu RS niska, i kao policajac nakon 20 godina rada sam primjetio da nas je u Hercegovini sve manje. Zaposleni u našoj upravi su jednoglasno odlučili da pomoć bude upućena onima koji se najviše bore za povećanje nataliteta, a to je Udruženje „Bebe“. NJihov rezultat i naš zajednički rezultat je više beba i više građana Srpske“, istakao je načelnik PU Trebinje.

On je dodao da se nada da će svi „beta testovi“ potvrditi trudnoće kod onih koji se bore za potomstvo.

Hvala PU Trebinje na donaciji sredstava za kupovinu reagensa za „beta HCG“ test.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem