POMOĆ TREBINJACA IZ BEOGRADA: Žarko J. Ratković uručio novčanu donaciju udruženju “Bebe”

Udruzenje Trebinjaca u Beogradu Udruzenje Bebe

Predsjednik Udruženja Trebinjaca “Jovan Dučić” u Beogradu Žarko J. Ratković uručio je danas novčanu donaciju Udruženju porodica sa problemom steriliteta “Bebe” iz Trebinja.

Snježana Misita i Žarko J. Ratković

– Poštujući zavjet Jovana Dučića da se pruža pomoć onima kojima je to potrebno u Hercegovini, što Udruženje Trebinjaca godinama i čini, ove godine odlučili smo da pomognemo Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Bebe” – rekao je Žarko J. Ratković.

On je domaćinima poklonio i knjigu, koje je izdalo Udruženje Trebinjaca, Vladimira Ćorovića “Luka Vukalović i hercegovački ustanci 1852-1862 godine” poručujući da u ovom vremenu ustanak predstavlja borba za natalitet.

– Za ovaj ustanak nije potrebna puška nego ljubav. Alarmantna je, ali i veoma istinita, poruka da bez beba nema ni Hercegovine – zaključio je Ratković.

Snježana Misita predsjednica Udruženja “Bebe” rekla je da je za 11 godina rada ovog udruženja rezultat veoma vidljiv, jer je u tom periodu rođeno 147 novorođenčadi.

Misita je uručila zahvalnicu Udruženju Trebinjaca uz nadu da će zajednička saradnja biti kontinuirana.

Izvor: Slobodna Hercegovina

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem