Posjeta Prof.dr.sci. Sanje Sibinčić Udruženju “Bebe”

Sanja Sibincic, Udruzenje Bebe

Prof. dr.sci. Sanja Sibinčić, vlasnica visokospecijalizovane zdravstvene ustanove Medico’S iz Banja Luke, http://medico-s.com/ , posjetila je Udruženje „BEBE“ i time još jednom dokazala da je veliki čovjek. Medico’S je jedina specijalizovana ustanova tog tipa u Republici Srpskoj. Zdravstvena ustanova Medico’S ima zaključen ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja o pružanju usluge vantjelesne oplodnje. Po uspješnosti postupaka vantjelesne oplodnje Medico’S je među vodećim zdravstvenim ustanovama u regionu. Naime, prema podacima iz prošle godine, pozitivan test na trudnoću imalo je 46,2% žena kod kojih je urađen embriotransfer.

Svojom posjetom našem Udruženju doktorica Sanja nam je pružila zadovoljstvo i čast da ugostimo jednog tako velikog čovjeka i stručnjaka. Iako je prekinula odmor zbog ove posjete, doktorica Sanja je imala strpljenja i dobru volju da odgovara na sva naša pitanja. I ovom prilikom joj se zahvaljujemo na nesebičnom pružanju svog znanja i uspjehu u oblasti reproduktivnog zdravlja, kao i na saradnji sa Udruženjem „BEBE“.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem