Prof.dr Sanja Sibinčić u Trebinju

Prof.dr Sanja Sibinčić je juče bila u jednodnevnoj posjeti Trebinju. Tom prilikom je u ginekološkoj ambulanti Doma zdravlja Trebinje vršila konsultacije sa bračnim parovima iz Hercegovine koji se pripremaju za postupak VTO. Konsultacijama su prisustvovali dr Lilien Kovač – ginekolog Doma zdravlja Trebinje, dr Ranko Kokotović – ginekolog Opšte bolnice Nevesinje i prim.dr Petar Novaković koji sada radi u Opštoj bolnici Trebinje. Prim.dr Petar Novaković je bio načelnik  Ginеkоlоškо-оnkоlоškоg оdjеlјеnja Instituta zа оnkоlоgiјu Vојvоdinе, gdje je 2008.godine izveo operativni zahvat drugi te vrste u svijetu, naime prim.dr Petar Novaković je odstranio rak grlića materice trudnici u 19 nedelji trudnoće bez posledica po bebu.
Ove konsultacije su u mnogome pomogle bračnim parovima skrativši im put do VTO.
U poslepodnevnim časovima prof.dr Sanja Sibinčić se družila sa 40 “njenih beba” iz Hercegovine i članovima Udruženja”Bebe” u gradskom parku u Trebinju.
Zahvaljujemo se dr Sanji i cijelom timu Medico-S na neizmjernoj pomoći i razumijevanju za Udruženje “Bebe” i bračne parove koji su se susreli sa problemom steriliteta.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem