Učestvovanje “Beba” na Danima Hercegovine

Udruženje “BEBE” će učestvovati na Danima Hercegovine od 15. do 18. avgusta. Učestvovanjem na Konferenciji udruženje će prezentovati svoj dosadašnji rad i uspjehe. Javno predstavljanje Udruženje će koristiti za informisanje građana uopšte, ali i kako bi razumjeli koje mogućnosti postoje u Udruženju “Bebe” i kako članovi udruženja sami mogu da, zarad vlastitih potreba, poboljšaju sveukupni ambijent u cilju daljeg angažovanja na borbi protiv sterilnosti, obezbjeđujući edukaciju, ali i direktan susret sa pojedincima pripadnicima različitih skupina kroz kojih se živo prenosi informacija i čuje mišljenje.
Nastojaćemo da kod donosioca odluka razvijemo svijest o njihovom zakonskim i moralnim obavezama prilikom provođenja aktivnosti na brobi protiv steriliteta, te o svemu što društvo može da dobije nakon ostvarivanja potomstva naših parova.
Pozivamo članove, prijatelje udruženja i sve ljude dobre volje da nam se pridruže 15.08. od 19 časova na našem promotivnom štandu pored ljetne bašte “Platani” i daju nam moralnu podršku.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem