Udruženje Bebe dobilo podršku Opštine Nevesinje

nevesinje-zgrada-opstine

Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ iz Trebinja održalo je juče u Velikoj sali SO Nevesinje sastanak sa porodicama iz Nevesinja, članovima ovog Udruženja. Sastanku su prisustvovali doktori Lilijen Kovač i Ranko Kokotović, kao i zamjenik načelnika Opštine Nevesinje Momčilo Vukotić.

Opština Nevesinje je za porodice koje imaju problem sa sterilitetom ove godine iz budžeta izdvojila 15 hiljada maraka što je najveća suma u odnosu na ostale istočno-hercegovačke opštine.Taj iznos može pokriti troškove za četiri vantjelesne oplodnje. Predsjednica trebinjskog udruženja „Bebe“Snježana Misita, izrazila je zahvalnost Opštini Nevesinje što pruža finansijsku i moralnu podršku porodicama koje imaju problem steriliteta.

Ona je pozvala sve bračne parove sa ovim problemom da ne oklijevaju i da se obrate Udruženju.

– Nemojte biti robovi predrasuda i nemojte čekati da se problem sam od sebe riješi -poručuje ova preduzimljiva i hrabra žena koja se i sama suočavala sa istim problemom.Nakon šest postupaka vantjelesne oplodnje prije tri godine rodila je zdrave blizance.

Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ iz Trebinja osnovano je prije pet godina i u početku je imalo samo četiri bračna para,a danas okuplja preko 150 porodica iz Istočne Hercegovine, od čega ih je 13 iz Nevesinja.

Izvor: Radio Nevesinje

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem