Vujović: Podržaćemo rad udruženja “Bebe”

Uduruženje Bebe Opština Bileća

Načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović održao je danas sastanak sa predstavnicima Udruženja porodica sa problemom steriliteta „BEBE” iz Trebinja, na kojem je postignut dogovor o saradnji u narednom periodu.

„Problemi sa kojima se susreće ovo Udruženje i njegovi članovi, nisu samo njihovi problemi. To su i naši problemi, problemi naše zajednice i našeg društva. Zato ćemo pružiti maksimalnu podršku u radu ovog Udruženja, koje će sigurno biti od koristi svima koji zatraže pomoć.
Koliko znam ovo Udruženje je mnogima pomoglo, pa se nadam da će pomoći i našim sugrađanima, koji imaju problem steriliteta, da se što prije ostvare u najljepšoj mogućoj ulozi”, rekao je Vujović.

Snežana Misita, predsjednik Udruženja „Bebe” izjavila je da se raduje podršci od strane Opštine Bileća i da će ova podrška značiti prvenstveno građanima Bileće, koji imaju problem steriliteta, da na lakši način idu ka rješavanju problema, jer će od Udruženja „Bebe” dobiti maksimalnu pomoć.
Ona se zahvalila načelniku Vujoviću na razumijevanju, sa željom da ubuduće imamo što manje ovakvih problema, a što više ponosnih roditelja.

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem