Danska će biti bogatija za 16.200 beba ovog leta. Da li je i nama potrebna ovakva kampanja?

Danska bebe

Danska je odučila da se ozbiljno izbori za porast natalietat. Kampanja “Uradite to za mamu” sve je pozvala na seks u toku odmora i rezulatat je i više nego fascinantan – ovog leta Danci očekuju oko 16.200 beba, što je 1.200 više nego prošle godine.

Kampanja je na dopadljiv način pokazala je da su ljudi opušteniji i raspoloženiji za seks u letnjim mesecima, za vreme odmora,  i pozvala sve da pristupe procesu obnavljanja svoje nacije. I starije, da potpomognu putovanja na letovanje mladima, gde bi željeni susret bio moguć, a i mlađe, da misle na budućnost svoje zemlje. A rezultati govore više od reči: nastao je potpuni bebi-bum.

Posle ove akcije, Kopenhagen je primenio sličan pristup i pokrenuo kampanju “Uradite to za Dansku”. Leto uvek garantuje povećan broj trudnoća, ali rezultatima koje je dao ovaj projekat svi su fascinrano. Danska će ove godine imati 14 odsto više beba nego prošlog leta.

I tu ne staju. Napominju da je natalitet još uvek u padu i da nacija teba da ostane budna! Ili, u duhu cele kampanje, “nestašna”. Da li treba da se ugledamo na Dance?

Zena.blic

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem