Javna tribina u Ljubinju

Projektom „Borba protiv sterilita“, koji realizujemo uz pomoć Centra za promociju civilnog društva (CPCD) i Švedske ambasade u BiH, planirali smo da provedemo niz aktivnosti iz oblasti medijske kampanje i oblasti edukacije kako bismo porodice sa problemom sterilita upoznali sa načinima rješenja ovog problema, a sa druge strane uticaćemo na lokalnu zajednicu kako bi se senzibilizovala u prepozanavanju važnosti pomoći ovim osobama.

Javne tribine ćemo održati u 6 opština Istočne Hercegovine (Nevesinje, Gacko, Bileća, Berkovići, Trebinje, Ljubinje). Javne tribine će se koristiti za informisanje građana uopšte, ali i kako bi razumjeli koje mogućnosti postoje u Udruženju „Bebe“ i kako sami članovi udruženja sami mogu da, zarad vlastitih potreba, poboljšaju sveukupni ambijent u cilju daljeg angažovanja na borbi protiv steriliteta.

Javne tribine obezbjediće edukaciju, ali i direktan susret sa pojedincima pripadnicima različitih skupina kroz koje se uživo prenosi informacija i čuje mišljenje.

Predavač na javnim tribinama je dr Lilien Kovač, spec. ginekologije i akušerstva.

Pozivamo porodice koje se součavaju sa problemom steriliteta kao i ostale građane Ljubinja da nam se pridruže na javnoj tribini koja će se održati 30.01.2014. u kino-sali sa početkom u 17 časova.