Udruženje „Bebe“ organizovalo druženje sa gradonačelnikom Ćurićem i predstavnicima gradskih institucija

Dječija nedjelja udruženje bebe trebinje

Povodom „Dječije nedjelje“, Udruženje sa problemom steriliteta „Bebe“ iz Trebinja, danas je na platou ispred Kulturnog centra organizovalo druženje sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem i predstavnicima gradskih institucija, na kome je iskazana zahvalnost za podršku u radu udruženja.

Predsjednik Udruženja „Bebe“ Snežana Misita je izrazila zahvalnost Gradskoj upravi na svakodnevnoj podršci.

„Da nije ovih divnih ljudi koji nam pomažu već 12 godina, mi ne bismo mogli ostvariti ovako dobre rezultate. Naša Gradska uprava je prva u Republici Srpskoj koja daje jedan besplatan pokušaj vantjelesne oplodnje i to je za svaku pohvalu“, kazala je Misita.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je da će Gradska uprava i u narednom periodu dati podršku ovom udruženju.

„Bitno je da se obilježi ‘Dječija nedjelja’, ali ono što uvijek kažemo jeste da bi trebalo djeci posvetiti 365 dana u godini i mi to stvarno radimo. Gradska uprava se trudi da maksimalno pomogne ovom udruženju, ali naravno postoje neke procedure koje se moraju ispoštovati. Sve zahtjeve koji su do sada bili dostavljeni, a ispunjavali su uslove, smo podržali, nijedan nismo odbili“, rekao je Ćurić.

Mališani iz ovog udruženja su uručili gradonačelniku Ćuriću i predstavnicima drugih javnih institucija iz Trebinja prigodne crteže u znak zahvalnosti za podršku u radu udruženja.

Udruženje „Bebe“ broji 252 porodice na području Istočne Hercegovine, a do sada je rođena 151 beba.

Izvor: Radio Trebinje

Posljednje vijesti

https://udruzenjebebe.com/pronatal-repro-u-trebinju/
Pronatal Repro u Trebinju

IVF klinika Pronatal Repro České Budějovice u saradnji sa Udruženjem BEBE Trebinje organizuju besplatne konsultacije sa parovima koji imaju problem